Biblioteket i Brandbergen

Sök bland böcker, filmer, tidskrifter med mera.

Biblioteket i Brandbergen

Biblioteket i Brandbergen

Torsdag 28 januari öppnar Biblioteket i Brandbergen igen. Dock med en begränsad service. Antalet besökare kommer att anpassas för att undvika smittspridning.

Biblioteket i Brandbergen har en återlämningslåda utanför entrén vardagar klockan 10.00-14.00.

För mer information, kontakta Biblioteket i Brandbergen.

Tillhör du en riskgrupp och har inte möjlighet att komma till biblioteket just nu? Hör av dig till Biblioteket i Brandbergen så kan vi hjälpa dig så gott vi kan med att få hem böcker och annan media. 
Ring 08 606 78 99 eller e-post: biblioteketbrandbergen@haninge.se.

 

Biblioteket i Brandbergen är ett trivsamt folk- och skolbibliotek i Brandbergens centrum. Vi har en liten personalstyrka och begränsade öppettider men vi har många stamkunder i alla åldrar. Vi har tyvärr inte tillgång till bokinkast.

Vi har öppet för alla Brandbergsskolans elever under dagtid. Andra skolklasser i närområdet samt förskolor är också välkomna på besök utanför det allmänna öppethållandet. Men ring innan så vi säkert vet att vi kan ta emot er!

Hos oss kan du låna filmer, musik, böcker, språkkurser och cd-böcker. Du kan läsa dagstidningar och hitta böcker på andra språk. Det går bra att använda våra datorer för Internet eller varför inte spela schack eller lägger ett pussel?

Biblioteket i Brandbergen. Fotograf: Camilla Cherry

Välkomna!

  • Brandbergens C
  • 136 60 Brandbergen
  • 08 - 606 78 99

Vi vill veta vad du tycker!

Tyck till om Biblioteket i Brandbergen.

Vi vill vet vad du tycker. Just nu genomför Biblioteket i Brandbergen en enkätundersökning där du kan vara med och tycka till. Sista dag att svara är 30 september.

Länk till enkäten.
Foto: Camilla Cherry

På gång på biblioteket i Brandbergen

Öppettider

Följ biblioteket i Brandbergen!

Biblioteket i Brandbergen på Instagram

Konto

Språk