The painted bird [Videoupptagning] / directed and written by Václav Marhoul.

Sök bland filmer.
272382
The painted bird [Videoupptagning] / directed and written by Václav Marhoul.
The painted bird [Videoupptagning] / directed and written by Václav Marhoul.
Utgivningsår: [2020].
Språk: Tjeckiska, Tyska, Ryska, Latin
Medietyp: DVD
Förlag: Njutafilms
Anmärkning:
Bygger på romanen: The painted bird / Jerzy Kosinski.
Produktionsland: Tjeckien, Slovakien, Ukraina.
2019.
Skådespelare: Petr Kotlár, Nina Sunevic, Alla Sokolova [med flera].
Region 2 ; bildformat: 2.35:1 (16:9) ; ljudformat: Dolby digital 5.1.
Från 15 år.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Pojken, vars föräldrar är jagade av nazisterna, har blivit placerad i fosterhem hos en ålderlig kvinna. Inom kort dör den gamla kvinnan och Pojken är nu ensam, på vandringsfärd genom landsbygden, från byar till lantgårdar. I sin kamp för överlevnad får Pojken utstå oerhörd brutalitet från de obildade och vidskepliga bönderna och bli vittne till de fruktansvärda våldshandlingar utförda av de hänsynslösa soldaterna, från både de ryska och tyska trupperna. När kriget till slut är till ända har Pojken förändrats, för alltid. The Painted Bird är en rå och grundlig beskrivning av ett Östeuropa i krig, filmad i svartvitt på 35mm. Baserad på den hyllade boken av Jerzy Kosinski och med bland andra Harvey Keitel, Stellan Skarsgård, Udo Kier och Julian Sands i rollerna. En film du aldrig kommer att glömma! [ForlagEtt].
Pojken, vars föräldrar är jagade av nazisterna, har blivit placerad i fosterhem hos en ålderlig kvinna. Inom kort dör den gamla kvinnan och Pojken är nu ensam, på vandringsfärd genom landsbygden, från byar till lantgårdar. I sin kamp för överlevnad får Pojken utstå oerhörd brutalitet från de obildade och vidskepliga bönderna och bli vittne till de fruktansvärda våldshandlingar utförda av de hänsynslösa soldaterna, från både de ryska och tyska trupperna. När kriget till slut är till ända har Pojken förändrats, för alltid. The Painted Bird är en rå och grundlig beskrivning av ett Östeuropa i krig, filmad i svartvitt på 35mm. [ForlagEtt].

Här finns titeln:

Loading...

Liknande titlar

Konto

Språk

Sök vidare

Målgrupp

Utgivningsår

Inköpsförslag